Rată alarmantă de infectare la Slobozia , după 5 săptămâni de carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Slobozia continuă să aibă număr mare d einfectări cu COVID-19 FOTO IPJ Ialomiţa
Municipiul Slobozia continuă să aibă număr mare d einfectări cu COVID-19 FOTO IPJ Ialomiţa

După cinci săptămâni de carantină, municipiul Slobozia continuă să fie în topul infectărilor cu COVID-19. Numărul infectărilor creşte alarmant, rata de incidenţă a infectărilor fiind de 6,86/1.000 de locuitori.

Conform Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, rata de incidenţă a cazurilor COVID-19 înregistrată la Slobozia este 6,86/1.000 de locuitori. A doua localitate unde se înregistrează un număr ridicat de infectări este Miloşeşti, acolo unde rata de incidenţă a cazurilor este de 6,17/1.000 de locuitori.

Municipiul Slobozia a ieşit din carantină pe 18 decembrie, când s-a înregistrat o rată de infectare cu COVID-19 de 5,95/1.000 de locuitori.

În conformitate cu Evaluarea riscului epidemiologic, în vederea instituirii carantinei zonale pentru Municipiul Slobozia – judeţul Ialomiţa (reevaluarea din 16.12.2020), coroborată cu Avizul de ridicare carantină zonală, vă aducem la cunoştinţă faptul că, începând cu data de 18.12.2020, măsura cantinei zonale pentru municipiul Slobozia încetează, au anunţat reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Ialomiţa.

Totodată, la nivelul municipiului Slobozia se vor aplica în continuare măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, ca urmare a încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile peste 3/1.000 de locuitori. În judeţul Slobozia, până ieri, 23 dfecembrie, se înregistrau       cu COVID-19.

Vă mai recomandăm şi:

 

Şarlatanii „intelectuali“. Cum a făcut avere din cărţi o grupare de şnapani, escrocând ISJ Prahova şi Şcoala de Poliţie

A plecat în SUA cu 300 de dolari în buzunar şi a ajuns şef la companii de miliarde. „Cumpăr şi acum cea mai ieftină benzină din cartier”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite