Primul transport umanitar de la Feteşti a ajuns la refugiaţii din Ucraina care sosesc la Isaccea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campanie umanitară la Feteşti FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti
Campanie umanitară la Feteşti FOTO Facebook/Primăria Municipiului Feteşti

Război în Ucraina. Primul transport cu ajutoare umanitare din Feteşti a ajuns, sâmbătă, la Tulcea. Impresionaţi de drama refugiaţilor ucraineni, locuitorii din Feteşti s-au alăturat campaniei umanitare iniţiate de către autorităţile locale, împreună cu unităţile şcolare şi spitalul municipal.

Donaţiile (alimente neperisabile, pături, apă, haine) colectate la hala din Piaţa Mare şi la Liceul Teoretic “Carol I”, Şcoala Gimnazială “Aurel Vlaicu”, Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” precum şi la Spitalul Municipal “Anghel Saligny” au fost centralizate şi  au fost transportate la unul dintre centrele amenajate de Serviciul de Asistenţă Socială Tulcea.

De aici, ele sunt oferite oamenilor care fug din calea războiului şi trec graniţa pe la punctul de frontieră Isaccea pentru a se adăposti pe teritoriul ţării noastre. 

"Campania umanitară continuă, iar pe lângă instituţiile amintite, s-a alăturat şi Protoieria Feteşti. Mulţumim pentru solidaritate şi pentru sprijin feteştenilor care prin aceste donaţii, în funcţie de posibilităţile fiecăruia, au întins şi întind o mână de ajutor celor care trăiesc drama despărţirii de cei dragi şi de liniştea pe care au avut-o pe timp de pace", au anunţat reprezentanţii Primăriei Feteşti.

 Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT Război în Ucraina - ziua 11. Rusii s-au concentrat pe încercuirea oraşelor Kiev şi Harkov. Centrala termică din Okhtyrka, distrusă

Preşedintele Zelenski cere din nou avione de fabricaţie rusească de la Europa de Est. Polonia ar putea să accepte

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite