Povestea Serenei şi a piesei cu milioane de vizualizări pe YouTube. Unde se află pădurea exotică din „Safari“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena este originară din judeţul Ialomiţa FOTO Roton Music
Serena este originară din judeţul Ialomiţa FOTO Roton Music

Diana Şerban sau Serena, aşa cum este cunoscută în lumea showbiz-ului, este artista care a reuşit să ajungă în topurile internaţionale încă de la prima piesă lansată, „Safari”, ce continuă să crească zilnic pe YouTube. În prezent, piesa are peste 222 milioane de accesări doar pe această platformă.

Dragostea pe care Serena o simte pentru muzică este moştenire de familie, o dragoste care pare că se transmite din generaţie în generaţie. 

„Mama are o voce extraordinară şi cântă muzică populară. Tata are o ureche muzicală foarte bună. Din ceea ce îmi povestea bunica mea, străbunica obişnuia să cânte foarte mult şi era mereu rugată să cânte la evenimente în familie”, a mai spus aceasta. 

Originară din Slobozia, Ialomiţa, Serena are o voce care poate fi recunoscută cu uşurinţă, însă pentru a se dedica în totalitate unei cariere în muzică a avut nevoie de un impuls de la un vecin care a auzit-o cântând. Pasul firesc care a urmat a fost înscrierea la un liceu de muzică. 

„Ca orice alt copil, îţi doreşti să fii doctor. Îmi plăcea să fac injecţii păpuşilor pe care le aveam. Nu conştientizam în momentul acela că am voce, eram prea mică. În schimb, auzeam asta de la părinţi, de la profesori, dar nici ei nu conştientizau că pot să fac ceva cu acest talent, că am potenţial. 

A fost nevoie de un impuls de la un domn, un vecin, care m-a auzit cântând. Tot el a luat legătura cu un profesor de muzică şi le-a cerut părinţilor mei să nu mă lase fără să merg la un liceu de muzică”, mai spune Serena.

Încă din acel punct, artista a început să muncească pentru visul ei şi să facă primele sacrificii care au ajutat-o să ajungă în punctul în care este azi, dar care, ca orice sacrificiu, a lăsat şi nişte urme, vizibile până în prezent. 

„Am terminat Liceul de Arte Ionel Perlea din Slobozia. Am mers acolo încă din clasa a 7-a. Au fost nişte momente mai grele pentru mine. A fost nevoie să plec de lângă ai mei, să stau în gazdă şi aşa mai departe. Am resimţit asta mai târziu, că n-am petrecut anii aceia lângă ai mei. Încă simt asta şi acum, pentru că stau în Bucureşti. De multe ori am nevoie să merg acasă, să stau lângă ei, pentru că simt că golul acela nu e acoperit”, povesteşte Serena.

Povestea din spatele piesei 

Serena povesteşte că piesa „Safari” a fost creată din toată energia ei şi a echipei cu care a lucrat, iar acesta este unul dintre motivele pentru care a fost primită cu atâta dragoste de către public. Nopţile petrecute la studio şi dorinţa ca toată energia bună să ajungă la public sunt ingredintele folosite în construcţia piesei. 

„Dormeam nopţile pe canapeaua din studio şi stăteam acolo să facem piesa, să o terminăm. La un moment dat, eu cu producătorul ne întrebam câte vizualizări o să facă piesa. El a zis 50 de milioane. Eu nu făcusem un milion în viaţa mea, dar puteam să-mi imaginez că piesa asta o să facă 50 de milioane. A depăşit cu mult acest prag şi încă merge. Safari a funcţionat pentru că a conţinut toată energia noastră bună”, explică Serena. 

Linia, versurile, totul a venit natural. A fost nevoie doar de un studio, un microfon şi multă energie pozitivă. „Nu am stat să gândim prea mult lucrurile. M-am aşezat în faţa microfonului şi am dat nişte linii care mi-au venit, care au fost păstrate pentru versuri şi pre-refren, iar apoi a trebuit să ne gândim ce să facem la refren. Stăteam, râdeam, ne gândeam şi, deodată, producătorul a început să cânte refrenul, direct. Ne-am uitat unul la altul şi am simţit că acela este refrenul. Aşa a luat naştere Safari”, a mai povestit Serena. 

În ceea ce priveşte videoclipul piesei, lucrurile sunt cu atât mai interesante, în contextul în care totul a constat în munca câtorva oameni care au încercat să recreeze un Safari pe malul unui râu dintr-un sat din România şi într-un apartament din Bucureşti. 

„Iniţial, am vrut să facem clipul mai dinamic, până când am ajuns acasă şi ne-am dat seama că nu putem să facem asta. Voiam să o ducem în direcţia de Safari, exotic. Nu prea ştiam locaţii, dar unde a copilărit managerul meu era un râu, aşa că ne-am gândit că ar fi potrivit să filmăm o parte din videoclip pe malul acelui râu. Când am ajuns acolo, ne-am dat seama că nu avem curent să conectăm luminile. Atunci, am sunat pe cineva din sat care avea o maşină cu lumini mai puternice. Am consumat o sută de litri de benzină să tragem nişte cadre, pentru ca, la final, să ne dăm seama că nu sunt bune”, explică artista.

Cadre trase în cadă

Munca s-a mutat, apoi, într-un apartament, iar exoticul a apărut în videoclipul piesei „Safari”. 

„Mai simţeam nevoia de nişte cadre sub apă, aşa că am umplut o cadă. Prin urmare, toate cadrele în care eu apar în apă, sunt trase în cadă, acasă. Ca să aducem acest exotism al piesei a fost nevoie să închiriem nişte plante, pe care le-am cărat cu maşina, cu portbagajul ridicat prin Bucureşti, şi le-am urcat în apartament, unde am filmat acea pădure stufoasă care apare în videoclip. M-am machiat singură, mi-am făcut părul singură. Efectiv, peste lumini am folosit dosare albastre şi roşii, ca să avem nişte culoare”, a spus Serena. 

După Safari au urmat multe alte piese care se regăsesc în diferite topuri, printre acestea fiind şi „Mon Ami”, în colaborare cu Andrei Bănuţă, cât şi o variantă a acestei piese, realizată alături de Jador. 

Cea mai recentă piesă a Serenei este „Low Love”, compusă într-un camp de creaţie organizat special pentru aceasta. O piesă despre o iubire toxică şi un refren uşor de recunoscut. 

„Este vorba despre persoanele care se agaţă de o relaţie, care dau foarte mult şi nu primesc nimic înapoi, în schimb realizează foarte târziu că nu e ok. E fix o iubire toxică. Acum câţiva ani am trecut printr-o relaţie de genul acesta, iar faptul că era ceva atât de toxic mă făcea să rămân acolo, până mi-am dat seama că nu e deloc bine”, a mai spus Serena. 

În continuare, Serena îşi doreşte să facă multă muzică, lucru la care deja munceşte. Astfel, artista va lansa în curând o nouă piesă, care se anunţă deja a fi un hit. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

LIVE TEXT | Război în Ucraina. SUA trimit ucrainenilor drone „kamikaze”. Ruşii se retrag de la Cernobîl. Zelenski: Vom lupta pentru fiecare metru

 

Americanii trimit în Ucraina 100 de drone „kamikaze”. Ce sunt acestea şi cum pot fi folosite în lupta cu armata rusă

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite