Petrecere la Bărbuleşti, întreruptă de poliţişti. Câte amenzi s-au aplicat

0
0
Poliţia a descins la petrecere FOTI IPJ Ialomiţa
Poliţia a descins la petrecere FOTI IPJ Ialomiţa

O petrecere cu 10 persoane a fost întreruptă, în Bărbuleşti, de poliţiştii ialomiţeni. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Petrecăreţii au fost luaţi prins suprindere când la uşă au bătut poliţiştii. Cheful, la care participau 10 persoane, a avut loc la Bărbuleşti, Ialomiţa.

„Poliţiştii din localitate s-au sesizat din oficiu, pe 25 ianuarie, cu privire la faptul că într-un imobil din comună este în desfaşurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorităţi, pentru limitarea răspândirii cu SARS CoV2. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la imobilul respectiv, pentru efectuarea de verificări, petrecerea fiind întreruptă de forţele de ordine“, precizează IPJ Ialomiţa.

În urma controlului, poliţiştii au identificat organizatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, precum şi 10 persoane participante, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 30.000 de lei.

Joi, 27 ianuarie, la nivelul judeţului Ialomiţa, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 a ajuns la 21.063, fiind înregistrate 171 de noi cazuri faţă de ziua de miercuri, 26 ianuarie. 

Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 3,16/1.000 de locuitori.

   

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Tăcerea din Parlament: după un an, 25 de aleşi au fost auziţi doar la jurământ

 

Analist rus, despre negocierile de securitate ruso-occidentale: Kremlinul nici nu se aşteaptă ca solicitările sale să fie îndeplinite

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite