Petrecere cu lăutari la un restaurant din Feteşti, oprită de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerea a fost oprită de poliţişti FOTO Adevărul
Petrecerea a fost oprită de poliţişti FOTO Adevărul

O petrecere cu lăutari la care participau 45 de persoane într-un restaurant din Feteşti a fost întreruptă de poliţişti.  Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 2.250 de lei.

Vineri seară, în cadrul unei acţiuni  organizate în scopul prevenirii virusului COVID-19, poliţiştii din Feteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din municipiu se află în desfăşurare un eveniment privat.

Petrecerea a fost sistat, iar organizatorii, doi bărbaţi din municipiul Feteşti, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. De asemenea, administratorul societăţii a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

Totodată, poliţiştii au identificat şi sanctionat 5 muzicanţi prezenţi la eveniment,  cu amenzi în valoare de 2250 de lei, fiind totodată identificate alte 45 de persoane participante la eveniment, urmând a fi luate şi faţă de acestea măsuri contravenţionale.

 Vă mai rercomandăm şi:

Superstiţii de Sfântul Gheorghe. Cum atragi sporul în casă pe 23 aprilie şi te aperi de farmece

Ce ar trebui să preia România din campania de succes anti-COVID-19 a Israelului. Sugestiile unui medic care a studiat la Cluj

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite