Peste 204.000 de lei, obţinuţi din vânzarea de lemne, confiscaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a confiscat banii obşinuţi din vânzarea ilegală a lemnelor FOTO Adevărul
Poliţia a confiscat banii obşinuţi din vânzarea ilegală a lemnelor FOTO Adevărul

Peste 204.000 de lei au fost confiscaţi de către poliţiştii ialomiţeni, în urma unor verificări privind prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier.

La data de 10 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Feteşti, împreună cu lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Feteşti au efectuat verificări pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale in domeniul forestier, în municipiul Feteşti.

În timpul controlului, în cadrul unei societăţi din Feteşti s-a constat că operatorul a comercializat cantitatea de 241,71 mc lemn foc specia fag şi 227,78 cherestea fără a emite avize de însoţire secundare prevăzute de normele privind transportul, comercializarea şi depozitarea materialului lemnos.

Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 şi s-a dispus confiscarea valorică a sumei de 204.774,32 de lei, reprezentând contravaloarea cantităţii de 241,71 mc lemn foc specia fag şi 227,78 mc cherestea comercializată fără îndeplinirea condiţiilor legale.

De asemenea, s-a constat că operatorul economic a comercializat materiale de construcţii în valoare de 270 de lei, fără elibera bon fiscal tuturor clienţilor. Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. 28/1999 şi s-a dispus confiscarea sumei de 270 de lei, reprezentând contravaloarea materialelor de construcţie comercializate fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Vă mai recomandăm şi:

Tragedia de la Terapie Intensivă. De ce sunt insuficiente actualele restricţii

 

Fostul avocat personal al lui Trump, despre ce va face preşedintele american în ziua învestirii: „Nu are de gând să întârzie la Casa Albă. Îl vor da afară”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite