Ordin de protecţie pe numele unui bărbat care şi-a bătut soţia de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ialomiţeni au emis duminică, 8 martie, un ordin de protecţie provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Slobozia, care şi-a lovit şi ameninţat soţia şi fiica.

Poliţia Municipiului Slobozia a fost alertată duminică prin apel 112 de o tânără de 23 de ani care a reclamatla faptul că tatăl ei face scandal la domiciliu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că între părinţii tinerei a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia tatăl acesteia, un bărbat de 47 de ani, le-ar fi lovit şi ameninţat pe amândouă.  

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie la mai puţin de 50 metri de soţia şi fiica sa. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite