Oamenii care rămân la datorie şi în timpul minivacanţei de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii, mereu la datorie FOTO Adevărul
Poliţiştii, mereu la datorie FOTO Adevărul

Pentru un Revelion în siguranţă, aproximativ 170 poliţişti vor acţiona zilnic, în perioada 29 decembrie 2012 – 3 ianuarie 2013, pentru a asigura liniştea din judeţul Ialomiţa.

În perioada 29 decembrie 2012 - 3 ianuarie 2013, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou, activităţile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice vor fi realizate de peste 900 poliţişti, cu o medie zilnică de 170 poliţişti, de la structurile de Ordine publică, Poliţie rutieră, Investigaţii criminale, Investigarea fraudelor, Arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de Intervenţie rapidă.

Efectivele din cadrul Poliţiei Rutiere vor asigura respectarea regulilor de circulaţie, prevenirea accidentelor rutiere, a consumului de băuturi alcoolice la volan şi totodată vor acţiona pentru fluidizarea şi supravegherea traficului rutier.

Acţiunile vizând identificarea persoanelor fizice de pe raza judeţului Ialomiţa care desfăşoară operaţiuni cu articole pirotehnice fără autorizaţia legală, continuă în această perioadă, poliţiştii urmărind prevenirea şi combaterea, cu fermitate, atât a comerţului ilegal cu articole pirotehnice, cât şi a folosirii ilegale a acestora.

De asemenea acţiunile privesc şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi prevenirea producerii unor accidente pe fondul folosirii necorespunzătoare sau ilegale a articolelor pirotehnice.

Poliţiştii se declară pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite