O bătrână din Ialomiţa a murit carbonizată în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore FOTO: adevaru.ro
Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore FOTO: adevaru.ro

Tragedie în localitatea ialomiţeană Valea Măcrişului. O bătrână de 85 de ani a murit în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore.

Cel mai probabil, focul a fost generat de jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură pe lemnele aşezate în faţa uşiţei de alimentare, iar în scurt timp, flăcările au cuprins întreaga încăpere. La momentul respectiv, în locuinţă se afla o femeie în vîrstă de 85 de ani, imobilizată la pat, care a fost scoasă de vecini pînă la sosirea forţelor de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Secţia Urziceni şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD, iar în momentul sosirii acestora, femeia se afla în stop cardiac şi prezenta arsuri la nivelul feţei şi al mîinilor. Au fost începute manevrele de resuscitare, însă după aproximativ 45 de minute, femeia a fost declarată decedată.  Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar după aproape 2 ore, incendiul a fost lichidat.

Citiţi şi:

Vilă cuprinsă de flăcări, într-un cartier de lux din Slobozia. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite