Militari de la ISU Ialomiţa, detaşaţi la Isaccea pentru sprijinirea refugiaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ISU Ialomiţa sprijină autorităţile din vama Isaccea FOTO Facebook/ISU Ialomiţa
ISU Ialomiţa sprijină autorităţile din vama Isaccea FOTO Facebook/ISU Ialomiţa

Război în Ucraina. Fiecare acţiune de sprijinire a persoanelor refugiate din calea bombelor contează. Mai mulţi militari de la ISU Ialomiţa au fost detaşaţi la Vama Isaccea pentru a oferi ajutor ucrainenilor care ajung în ţara noastră.

Patru subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, cu un autocamion, un container din cadrul taberei mobile şi un microbuz au fost dislocaţi în Vama Isaccea pentru a veni în sprijinul persoanelor refugiate, sosite din Ucraina.

De asemenea, doi conducători auto cu un camion din cadrul ISU Ialomiţa s-au deplasat la clinica MEDLIFE Bucureşti pentru a încărca materiale în vederea transportării acestora către vama Siret.

„Pe parcursul misiunilor, pompierii ialomiţeni vor fi la datorie, 24 ore din 24, pentru a întinde o mâna de ajutor celor care au nevoie în aceste clipe grele. Solidaritatea este lecţia pe care o învăţam cu toţii zilele acestea şi pe care nu o vom putea uita curând.  

Suntem alături de fiecare persoană care are nevoie de ajutorul nostru şi pregătiţi să oferim suportul necesar în gestionarea acestei situaţii", au anunţat reprezentanţii ISU 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Ruşii au bombardat cea mai mare centrală nucleară din Europa. Incendiul a fost stins. Zelenski: Europeni, treziţi-vă!

Putin cel groaznic: Cum a reuşit să ducă Rusia sub nivelul Coreei de Nord în doar 7 zile

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite