Microbuzele care asigură transportul local la Slobozia, trase pe dreapta şi amendate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzele circulau fără numere de înmatriculare FOTO: M.S.
Microbuzele circulau fără numere de înmatriculare FOTO: M.S.

Administratorii firmei care sigură transportul au încasat o amendă de 48000 de lei din partea Serviciului Poliţiei Rutiere Ialomiţa. Sancţiunea a fost acordată, pentru că maşinile societăţii circulau fără numere de înmatriculare şi roviniete.

Unde dai şi unde crapă !

Actuala firmă care asigură transportul public al municipiului Slobozia prestează acest serviciu din anul 2009. De la acel moment şi până în prezent, administratorul societăţii a iscat numeroase dispute, nemulţumit fiind fie de faptul că municipalitatea urmăreşte să mărească preţul biletelor, fie de faptul că taximetriştii din oraş lasă microbuzele locale fără clienţi. Multe dintre aceste dispute au luat chiar calea instanţelor, iar procesele sunt în plină desfăşurare.

Nemulţumirile tot mai mari l-au făcut pe Nicu Pericli, administratorul firmei Nick Touring să-şi dorească să renunţe la a mai plimba locuitorii Sloboziei cu microbuzele sale.

El a făcut numeroase declarţii publice în care susţinea că doreşte să renunţe la asigurarea transportului public local. „Sunt nemulţumit de faptul că Primăria nu mă ajută. Voi face tot posibilul să renunţ la acest serviciu“ declara Nicu Pericli, în presa locală din Slobozia.

Teoretic, Nick Touring ar fi trebuit să-şi retragă microbuzele de pe străzile Sloboziei începând cu data de 1 mai. Practic, acest lucru nu s-a întâmplat. Nu numai că firma continuă să presteze serviciul, ba chiar şi-a înmulţit parcul auto.

Şase microbuze noi, aduse tocmai din Olanda, îi plimbă acum pe locuitorii oraşului dintr-un cartier într-altul. Un control efectuat de poliţiştii Serviciului Rutier la noile microbuze s-a lăsat cu o amendă de 48000 de lei pentru administratorul Nicu Pericli. Oamenii legii au constat faptul că microbuzele circulau ilegal, fără să fie înmatriculate corespunzător şi fără să aibă roviniete.

„Da, i-am aplicat această amendă administratorului, pentru că circula în ilegalitate. Regula se aplică în cazul fiecărui conducător auto. N-are nimeni nimic cu firma dumnealui“ a declarat comisarul şef Sorin Goagă, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Ialomiţa.

Reacţia administratorului Nicu Pericli nu a întârziat să apară. Cu privire la amenda pe care a încasat-o acesta a declarat: „este o măsură abuzivă din partea Poliţiei. Microbuzele mele sunt înmatriculate în Olanda, deci nu mai am nevoie de alte numere de înmatriculare. O să contest amenda!“
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite