Microbuz cu 18 călători, rămas înzăpezit pe un drum din comuna Miloşeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz în care se află 18 persoane a rămas blocat, vineri după-amiază, pe un drum din judeţul Ialomiţa. Este al doilea microbuz rămas blocat, după ce tot vineri un altu, cu zece ocupanţi a fost scos depe un drum înzăpezit de către autorităţi.

  

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, autorităţile din comuna Miloşeşti intervin, vineri după-amiază, pentru deblocarea unui microbuz rămas înzăpezit pe drumul care face legătura între această localitate şi localitatea Tovărăşia. În mijlocul de transport se află 18 persoane, însă nicuna dintre acestea nu are nevoie de îngrijiri medicale. Microbuzul care circula pe direcţia Constanţa – Buzău a intrat pe un drum care fusese închis din cauza viscolului şi astfel a rămas înzăpezit.

Este al doilea microbuz cu persoane rămas blocat vineri în judeţul Ialomiţa. Anterior, un microbuz cu zece ocupanţi a rămas înzăpezit între localităţile Cotorca şi Grindu, autorităţile locale intervenind pentru a-l scoate de pe şoseaua impracticabilă. De asemenea, pe mai multe drumuri din Ialomiţa mai multe autovehicule au rămas înzăpezite, fiind deblocate de către autorităţi. 

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite