Librăria Humanitas "Cartea pe Roţi" ajunge la Urziceni pe 13 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Libraria cartea pe roţi poposeşte în judeţul Ialomiţa FOTO Facebook Humanitas Cartea pe roţi
Libraria cartea pe roţi poposeşte în judeţul Ialomiţa FOTO Facebook Humanitas Cartea pe roţi

Librăria Humanitas "Cartea pe roţi" ajunge vineri, 13 noiembrie, la Urziceni, vis-a-vis de Biblioteca Municipală, între Parcul Teoharie şi Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Iubitorii de lectură sunt aşteptaţi cu cele mai noi apariţii editoriale şi cărţi premiate recent.

"Cartea pe roţi este o autorulotă încăpătoare, care are perafturi o selecţie de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experienţa care devine reflex şi răsfăţ într-o librărie cu care ne-am obişnuit. 

O aşezare logică a cărţilor, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăţi, spre romanele premiate recent, cărţile pentru copii şi cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau ştiinţă. 

Aşteptăm cu bucurie întâlnirea cu toţi cititorii interesaţi de cele mai noi apariţii editoriale, cărţi pentru copii şi nu numai", au transmis reprezentanţii librăriei.

Vă mai recomandăm şi:

CTP, după derapajul lui Dinescu la adresa lui Iohannis şi Arafat: „Am obosit de atâta urâciune şi mizerie umană câtă a trebuit să înghit în ultima vreme” VIDEO

Dascăl bisericesc de 61 de ani, arestat pentru violarea repetată a unei fetiţe de 10 ani. Familia copilei ştia de oroare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite