O librărie pe patru roţi a parcurs 6.000 km în toată ţara. În ce oraşe va mai ajunge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Librăria mobilă de la Humanitas a trecut prin 28 de oraşe până acum FOTO: Humanitas
Librăria mobilă de la Humanitas a trecut prin 28 de oraşe până acum FOTO: Humanitas

Sâmbătă, 7 noiembrie, după mai bine de 6.000 km parcurşi în ţară, Librăria mobilă  Humanitas Cartea pe roţi va sosi la Piteşti, în faţa Bibliotecii Judeţene ”Dinicu Golescu”.

Librăria mobilă va poposi în centrul Piteştiului între orele 10-18 cu o ofertă foarte variată de mii cărţi pentru toate vârstele, o ofertă specială şi cărţi cu autograf.

Până acum, în şase săptămâni, librăria mobilă de la Humanitas a parcurs 6000 de km şi a trecut până în prezent prin 28 de oraşe din ţară.

După cum precizează reprezentanţii editurii Humanitas, „ „Cartea pe roţi“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecţie de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experienţa care devine reflex şi răsfăţ într-o librărie cu care ne-am obişnuit. O aşezare logică a cărţilor, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăţi, spre romanele premiate recent, cărţile pentru copii şi cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau ştiinţă”.

De la Piteşti, librăria pe patru roţi va merge la Urziceni, Brăila, Giurgiu şi Târgovişte.

Vă mai recomandăm şi:

Mircea Cărtărescu, primul volum de poezie după 30 de ani. „Ce-am făcut în toată vremea asta? Am tânjit după poezie“. Când va fi lansată cartea

Fondatorul editurii Impedimenta: Mircea Cărtărescu, între finaliştii la premiul Nobel pentru Literatură pe 2020

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite