Instituţiile din Bărăgan restrâng activitatea cu publicul. Măsuri pentru limitarea infecţiei cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Local pentru Situaţii de uergenţă al Municipiului Slobozia a dispus o serie de măsuri, în contextul epidemiologic actual. astfel, pentru limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19 a fost restricţionat accesul publicului în mai multe instituţii.

Astfel, Primăria Slobozia îşi restrânge activitatea şi restricţionează accesul contribuabililor persoane fizice şi juridice la ghişeele Direcţiei Impozite şi Taxe Locale (informaţii, plăţi, declaraţii, petiţii, etc), în grupuri de câte 3 persoane pentru a oferi timp pentru dezinfectarea mobilierului. De asemenea, se va restricţiona accesul contribuabililor la etajele superioare ale clădirii. Pentru cei obligaţi să interacţioneze cu instituţia se pot oferi informaţii la telefoanele: 0243/231.401, int.146, 148, 163, 167, 191, pentru depunerea documentelor se poate face prin email la office_ditl@municipiulslobozia.ro, iar plata online se poate face accesând adresa www.slobozia.ro.

Măsuri similare de prevenţie sunt adoptate şi de către Direcţia de Asistenţă Socială, Centrele de Zi de la Slobozia şi Bora, Direcţia Educaţie, Cultură şi Tineret Slobozia şi Poliţia Locală Slobozia.Poliţia Locală va coopera cu Poliţia Română, Jandarmeria, IGSU şi cu toate instituţiile administraţiei publice, centrale şi locale, având misiunea de a identifica persoanele şi mijloacele de transport persoane care vin din ţările semnalate cu numeroase cazuri de coronavirus.

Competiţiile sportive organizate în Sala Sporturilor «Andreea Nica» şi Stadionul «1 Mai» se vor disputa fără spectatori. Pentru a preveni orice risc, în incinta acestor săli au fost instalate dozatoare, iar antrenamentele sportivilor au fost anulate.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite