Incendiu violent la o casă din Bărcăneşti. De la ce a pornit focul care a făcut prăpăd

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focul a distrus locuinţa FOTO ISU Ialomiţa
Focul a distrus locuinţa FOTO ISU Ialomiţa

O lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, a făcut ravagii într-o locuinţă din comuna ialomiţeană Bărcăneşti. În prima zi de Paşte, casa a fost cuprinsă de un incendiu violent.

Salvatorii de la ISU Ialomiţa au fost alertaţi duminică seară, 24 aprilie, în jurul orei 23.00 despre producerea unui incendiu în localitatea Bărcăneşti.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. 

În sprijinul acestora au intervenit şi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că flăcările se manifestau violent în interiorul casei şi la nivelul acoperişului. Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acţionat aproximativ două ore. 

Focul a  mistuit acoperişul locuinţei construit din lemn şi acoperit cu ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi, mobilierul din patru camere, elemente de tâmplărie. şi a degradat mai multe articole electrocasnice.

 Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, au anunţat reprezentanţii ISU Ialomiţa, a fost determinată ca fiind foc deschis în spaţii închise. Este vorba despre o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată).

Vă recomandăm să citiţi şi:

Palatul Sinodal de la Mănăstirea Antim, cea mai grea clădire mutată în  comunism. Cât cântăreşte monumentul

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Rusia plănuieşte organizarea unui referendum la Herson. Ucraina propune negocieri cu Rusia la uzina Azovstal din Mariupol

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite