Ialomiţeni cu spirit civic, premiaţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa promovează spiritul civic şi încurajează actele prin care comunitatea contribuie la prevenirea faptelor antisociale. Doi ialomiţeni au dat dovada de spirit civic, devenind un exemplu demn de urmat după ce au predat Poliţiei, bani şi bunuri de valoare pierdute de cetăţeni. Oamenii legii i-au felicitat şi le-au înmânat diplome de excelenţă.

Pentru conduita adoptată şi promovarea acestui comportament, la sfârşitul săptămânii, un tânăr de 15 ani, din Slobozia şi o femeie de 26 de ani, din localitatea Buieşti, au fost invitaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa unde, în semn de apreciere,  le-au fost înmânate diplome de excelenţă. Tânărul de 15 ani a devenit un exemplu pentru cetăţeni după ce a găsit pe stradă o geanta ce conţinea o sumă de bani, bunuri personale şi acte. Fără să stea pe gânduri, liceanul a predat-o agenţilor de ordine publică pentru a fi înapoiate persoanei care le-a pierdut.

De asemenea, femeia de 26 de ani, angajată a unui centru comercial de pe raza Municipiului Slobozia, a predat poliţiei 15 bonuri de masă pe care o clientă le-a pierdut în incinta magazinului. Toate bunurile au fost restituite de poliţişti proprietarilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite