Ialomiţa: Percheziţii într-un dosar penal de proxenetism. O persoană reţinută pentru 24 de ore

0
Publicat:

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Ialomiţa şi IPJ Neamţ au efectuat patru percheziţii domiciliare în judeţul Ialomiţa şi două în judeţul Neamţ, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, ocazie cu care o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, informează IPJ Ialomiţa.

Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

"Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că persoanele bănuite ar fi determinat două tinere, cu vârste de 27 şi 31 de ani, să practice prostituţia pe teritoriul României, Germaniei şi Angliei şi ar fi obţinut foloase patrimoniale de pe urma acestora. În urma percheziţiilor s-a dispus ridicarea, pentru continuarea cercetărilor, a 14.600 de lei şi 370 de euro, precum şi mai multe înscrisuri", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Borăneşti, a fost condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Ialomiţa. El urmează să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres.

La activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite