O cisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat la ieșire din Slobozia

0
Publicat:

O cisternă încărcată cu combustibil s-a răsturnat la ieșire din municipiul Slobozia, în urma unui impact cu un autoturism. Lucrătorii de la ISU au intervenit, pentru că există scurgeri de combustibil.

image

Circulația se desfășoară pe un singur sens. „Detașamentul de pompieri Slobozia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă, la un accident rutier, produs la ieșire din municipiul Slobozia (zona Combinatului), în care sunt implicate o cisternă încărcată cu combustibil și un autoturism.În sprijinul acestora acționează și două echipaje ale SAJ Ialomița. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din cauza faptului că, sunt scurgeri de combustibil, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea perimetrului pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. În accident sunt implicate trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate“, au anunțat reprezentanții ISU Ialomița. 

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite