Grădina de vară din Amara, inaugurată cu câteva zile înainte de festival. A fost modernizată cu 13 milioane de lei

0
0
Grădina de vară din Amara a fost reabilitată FOTO gradinadevara-amara.ro
Grădina de vară din Amara a fost reabilitată FOTO gradinadevara-amara.ro

Grădina de Vară din Amara va fi inaugurată duminică, 7 august, după modernizarea în care s-au investit 13,8 milioane de lei. Evenimentul are loc înainte cu o săptămână de începerea festivalului de muzică uşoară.

Autorităţile locale au anunţat că evenimentul va fi marcat de un spectacol de operetă românească "Centenarul încoronării Reginei Maria", începând cu ora 20.00.

Grădina de Vară Amara va găzdui în perioada 13-14 august cea de-a 54-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare Româneşti “Trofeul Tinereţii” – Amara, care se desfăşoară neîntrerupt din 1968. Premiul cel mare al competiţiei se ridică la 10.000 de lei.

Concurenţii de la Amara vor fi acompaniaţi live de orchestra condusă de compozitorul Ionel Tudor, urmând ca seara să fie încheiată de concertul Deliei şi Kaira. În a doua zi a festivalului are loc Gala Laureaţilor. Seara va fi încheiată de recitalurile celor celor de la Taxi şi Mario Fresh, accesul publicului fiind liber.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Peste zece milioane de persoane au plecat din Ucraina. Peste o treime s-au întors. Explozie la un gazoduct din Karelia

Cum ajută Marea Britanie Ucraina să depisteze spionii ruşi ce pândesc transporturile de arme occidentale

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite