FOTO Animalele sălbatice au invadat Slobozia. Oraşul are o mini-grădină zoologică

0
0
Elefanţii au fost principalul punct de atracţie fOTO: M.Sofronie
Elefanţii au fost principalul punct de atracţie fOTO: M.Sofronie

De câteva zile, în parcarea celui mai mare supermarket din Slobozia a poposit un grup de animale sălbatice. Veniţi tocmai din Africa, doi elefanţi, o zebră, o cămilă şi câţiva ponei au devenit punct de atracţie pentru locuitorii oraşului.

Animalele sălbatice nu sunt deloc fioroase. Ba mai mult le place tare mult să fie admirate şi fotografiate. Din ţarcul în care au fost aşezaţi, cei doi elefanţi se alintă în faţa oamenilor care au venit să-i vadă.
 

 În semn că le place să fie băgaţi în seamă, elefanţii se leagănă şi îşi ridică trompele spunând parcă „Salut!” tuturor celor care s-au strâns în jurul ţarului lor.

 „Mie îmi plac tare mult aceşti elefanţi. Am văzut unii la fel la mare. Am fost la Eforie şi-i plimbau în toată staţiunea. Parcă ăştia de la Slobozia sunt mai mari decât cei pe care i-am văzut la mare” ne-a declarat Mihai, un băieţel în vârstă de 7 ani.

Şi Miruna (6 ani) a fost impresionată de elefanţi. Fetiţa a fost foarte bucuroasă când a văzut că unul dintre pachiderme a atins-o cu trompa. „Mi-a fost puţin frică, dar pe urmă am văzut că vrea doar să fie prietenos” ne-a spus fetiţa.

Zebre şi cămile în inima Bărăganului

Chiar dacă din punct de vedere climatic ar fi imposibil ca zebrele şi cămilele să stea la Slobozia, totuşi minunea s-a întâmplat. În spatele ţarcului celor doi elefanţi, o zebră şi o cămilă stăteau să fie fotografiate de zecile de curioşi. Cu graţia unor artiste desăvârşite, cele două animale pozau ca şi când ar fi fost pe podium.

 „Este foarte frumoasă zebra aceasta îmi place tare mult de ea„ ne-a declarat Ionuţ Popovici (10 ani). Mini-grădina zoologică îşi închide porţile abia mâine dimineaţă, aşa că cei care nu au avut timp să admire animalele până acum mai au la dispoziţie câteva ore bune.
 

Mai multe - Slobozia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite