EXCLUSIV: Ţiganii din Ţăndărei au bătut un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul i-a oprit în trafic pe aceştia şi le-a cerut actele maşinii. Nervoşi că au fost deranjaţi de omul legii, ţiganii au sărit imediat la bătaie.

UPDATE: ora 12: Scandal pe străzile din Ţăndărei. Un agent de poliţie, Costin Cliciu (30 ani) pe numele său, a fost agresat ieri de către fraţii unui tânăr de etnie romă, din oraş pe motiv că poliţistul l-a oprit în trafic pe acesta, nejustificat. Ţiganul care a fost oprit de agentul de poliţie Costin Cliciu se afla, împreună cu un amic, pe un scuter. Niciunul dintre ei nu purta casă de protecţie. Agentul i-a tras pe dreapta pentru a le cere explicaţii. Imediat, în zonă şi-au făcut apariţia aproximativ 40 de persoane, rude sau cunoscuţi ai celor doi, încercând să îi intimideze pe poliţişti. Pentru a evita degenerarea situaţiei, cei doi ocupanţi ai scuterului, împreună cu tatăl unuia dintre ei, au fost aduşi la sediul Poliţiei.

Lovit chiar în faţa sediului Poliţiei

În faţa sediului, însă, unul dintre fraţii tânărului de 19 ani l-a lovit pe agentul Costin Cliciu cu pumnul în zona tâmplei. Alţi doi poliţişti, martori la incident, au procedat la imobilizarea agresorului, dar, în timp ce îl conduceau şi pe agresor în sediul Poliţiei, au fost împiedicaţi prin forţă de către celelalte persoane să îşi desfăşoare activitatea. Pentru intimidarea şi dispersarea grupului de agresori, agentul de poliţie a fost nevoit să tragă un foc în aer cu pistolul din dotare, imediat toţi cei implicaţi părăsind zona în fugă.

UPDATE: ora 19.15: Conform anchetatorilor, poliţistul a oprit în trafic un bărbat de etnie romă, care conducea un scuter. În momentul în care, poliţistul i-a atras atenţia că scuterul nu are număr de înmatriculare, ţiganul a devenit irascibil. A refuzat să stea de vorbă cu poliţistul şi l-a bruscat pe acesta, oprindu-se doar în momentul în care a reuşit să rupă uniforma agentului. Speriat, agresorul a luat-o la fugă,. El a fost prins de către forţele de ordine şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Ţăndărei. Ţiganul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni, la trei ani.

UPDATE: ora 18.18: Agresorii poliţistului au dat bir cu fugiţii şi în momentul de faţă mai multe echipaje de Poliţie sunt pe urmele lor.

Incidentul s-a petercut în urmă cu aproximativ 30 de minute. Agentul de poliţie participa la o misiune stradală. În momentul în care le-a făcut semn romilor să tragă maşina pe dreapta, aceştia au coborât din autoturism şi au sărit imediat la bătaie.

Acesta este  cel de-al doilea caz de agresiune asupra unui poliţist înregistrat în judeţul Ialomiţa, în ulrimele 48 de ore.

CITEŞTE ŞI: Poliţist bătut de un criminal

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite