EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Subiectele la Matematică la testul de Evaluare Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evaluarea Naţională 2014 a început luni cu proba la Limba Română. Miercuri elevii de clasa a VIII-a vor susţine proba la Matematică a examenului de Capacitate 2014. Subiectele la această disciplină vor fi rezolvate în direct la „Adevărul Live”, de la ora 11.00, aşa cum s-a întâmplat cu cele de la disciplinele anterioare.

Vezi aici subiectele la matematică:

subiecte
subiecte
subiecte

La Evaluarea Naţională 2014 participă peste 2.600 de elevi de clasa a VIII-a din întreg judeţul Ialomiţa. Ei au intrat prima dată într-un examen luni dimineaţă, când au susţinut proba la Limba Română.

La această disciplină absolvenţii de liceu au avut de rezolvat următoarele subiecte:

SUBIECTUL 1

Poezia „Rânduri pentru Anul Nou“, de Ion Minulescu

SUBIECTUL 2

Comentarea unui articol de ziar - „Empatia, o abilitate dobândită prin lectură“, de Corina Zorzor, material jurnalistic publicat în ziarul „Adevărul“.

După o zi de pauză, pentru că în Ialomiţa nu au existat candidaţi care să suţină examenul la limba maternă, elevii de clasa a VIII-a se întorc din nou în sălile de examen. De data aceasta ei susţin proba la Matematică a Evaluării Naţionale 2014.

Ca şi la disciplina Limba Română, subiectele primite de elevi la examenul de Capacitate 2014 pentru proba Matematică vor fi rezolvate în direct miercuri, de la ora 11, la Adevărul Live, după ce elevii vor ieşi din sălile centrelor de examinare.

Vineri 27 iunie vor fi afişate rezultatele parţiale, dinaintea constestaţiilor, urmând ca pe 1 iulie să fie afişate rezultatele finale, după rezolvarea tuturor contestaţiilor.

Citiţi şi:

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Subiectele la Limba Română la testul de Evaluare Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Rezolvarea subiectelor la Limba Română de la Evaluarea Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Baremul de notare la testul de Limba Română de la Evaluarea Naţională

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite