EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Rezolvarea subiectelor la Limba Română de la Evaluarea Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subiectele vor fi rezolvate în direct pe Adevarul live FOTO: adevarul.ro
Subiectele vor fi rezolvate în direct pe Adevarul live FOTO: adevarul.ro

Rezolvarea subiectelor la Limba Română de la Capacitate 2014 va avea loc la Adevărul Live, luni, după încheierea examenului. Cei care se pregătesc de această primă testare pot urmări lecţia video în care o profesoară de română arată cum se rezolvă o variantă de subiecte de la Evaluarea Naţională 2014, în cadrul campaniei „Adevărul te meditează şi te premiază”.

Evaluarea Naţională 2014 începe luni, cu proba la română, prin care vor trece peste 160.000 de elevi de clasa a VIII-a, aceasta fiind estimarea de anul acesta, urmând ca Ministerul Educaţiei să publice cifrele oficiale zilele acestea.

Raportat la nivelul judeţului Ialomiţa, la acest examen s-au înscris peste 2.600 de elevi din peste 100 de şcoli. Lucrările vor fi corectate în patru centre de evaluare din întreg judeţul.

Subiectele primite de elevi la examenul de Capacitate 2014 vor fi rezolvate în direct luni, de la ora 11, la Adevărul Live, după examenul de capacitate la limba română.

Cei care se pregătesc acum pentru acest examen pot urmări din nou lecţia video la limba română susţinută de profesoara de Română Ecaterina Stanca, de la Liceul Teoretic Naţional, fostă profesoară la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Capitală.

Aceasta a rezolvat varianta de subiecte de anul trecut şi le-a explicat absolvenţilor de clasa a VIII-a cum să se pregătească pentru această probă.

Rezolvarea subiectelor în direct

Modelele de subiecte la limba română la Capacitate 2014 pot fi consultate pe site-ul Ministerului Educaţiei dedicat acestora, subiecte.edu.ro.
 

Citiţi şi:

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Subiectele la Limba Română la testul de Evaluare Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Rezolvarea subiectelor la Limba Română de la Evaluarea Naţională

EXAMEN CAPACITATE 2014 IALOMIŢA. Baremul de notare la testul de Limba Română de la Evaluarea Naţională

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite