„Eşti din Feteşti dacă…”. Cum se recunosc pe Facebook locuitorii oraşului considerat în trecut un important nod de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Feteştenii şi-au făcut curaj şi au postat pe facebook nemulţumirile lor FOTO: facebook.com
Feteştenii şi-au făcut curaj şi au postat pe facebook nemulţumirile lor FOTO: facebook.com

Mult umor, autoironie şi câteva nemulţumiri legate de treburi administrative. Acestea sunt principalele caracteristici după care se recunosc feteştenii care s-au înscris în grupul format pe Facebook „Eşti din Feteşti dacă…”.

Iniţiativa de a lansa provocarea tuturor locuitorilor din Feteşti de a se regăsi pe celebrul site de socializare Facebook i-a venit unui mediator şi consilier parlamentar din oraş, pe numele său Gigi Soare. Sub sintagma „Eşti din Feteşti dacă…”  el a scris principalele caracteristici ale oraşului:


„- Te-ai săturat să plăteşti taxa de pod ca să mergi la      pădure în baltă

- Ai auzit de blocul F 6

- În copilarie o minţeai pe maica-ta că nu ai fost la gârlă, dar te prindea cu minciuna făcându-ţi un test cu unghia pe piele.

- Ai auzit de Piri.

- Te duci la Cernavodă să mănânci o pizza bună.
Completeaza si tu mai jos”

A fost mesajul pe care Gigi Soare l-a lansat pe site-ul de socializare şi cu care i-a provocat pe ceilalţi locuitori din oraşul său.

fetesti 2

Gigi Soare, iniţiatorul provocării „Eşti din Feteşti dacă...” foto: facebook.com

Iar mesajele nu au contenit să se mai oprească. Iată ce-au scris feteştenii care s-au simiţit provocaţi de iniţiativa virtuală „Eşti din Feteşti dacă…”

-    La derdeluş la podul spre Stelnica...ne adunam zeci de copii şi stăteai la rând sa te dai...acum dacă mai vezi 5 copii...vai câte placaje la sanie am rupt şi câte pături am pierdut pe drum
-    
-    Eşti feteştean dacă te duci la sală la avion să faci AIKIDO AIKIKAI.

-    Eşti din Feteşti dacă furai tarse de pe strada Depoului ca să joci cartoane şi dacă jucai pac-pac cu ţevi de tuberman în blocurile care erau în construcţie

-     Si te dădeai huţa pe tarabele din piaţă ... să joci ftbal pe strazile din spatele pieţei, să furi caise de prin vecini ( şi i-am avut pe ai mei nu îmi placeau), sa faci liceul la INDUSTRIAL CCCF FETESŞTI şi muuulte altele!!!”


Iniţiativa locuitorilor din Feteşti nu este unică pe site-ul de socializare Facebook. În ultimele săptămâni, au apărut noi astfel de grupuri în care oamenii îşi exprimă părerea despre oraşul lor. Grupul feteştenilor funcţionează de câteva zile şi a strâns până în prezent peste 200 de like-uri.

fetesti 3

Avionul de la Flocul F6, un simbol al Feteştiului foto: facebook.com

fetesti 4

Podurile dunărene construite de Anghel Saligny la Feteşti foto: facebook.com

Citiţi şi:

VIDEO „Eşti din Constanţa dacă...“. Câteva semne strânse pe Facebook după care se recunosc constănţenii

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite