Elena Udrea a adus la Slobozia moţiunea „Noul PDL. O nouă Românie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea s-a aflat astăzi la Slobozia FOTO: adevarul.ro
Elena Udrea s-a aflat astăzi la Slobozia FOTO: adevarul.ro

Candidata la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea, s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru la Slobozia. Ea s-a întâlnit cu reprezentanţii organizaţiei judeţene a PDL Ialomiţa, pentru a discuta despre planurile sale de reformare ale partidului.

Vizita Elenei Udrea la Slobozia s-a desfăşurat în acelaşi loc unde în urmă cu o săptămână favoritul la şefia PDL, Vasile Blaga, s-a întâlnit cu aceiaşi oficiali din cadrul PDL Ialomiţa care au venit să discute cu Udrea.

Alături de Udrea, la Slobozia a venit şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, actualul deputat PDL Florin Popescu. În cadrul discuţiilor, Elena Udrea a ţinut să-şi salute contracandidaţii, precizând faptul că această competiţie internă este una care aduce capital de imagine formaţiunii politice pe care doreşte să o conducă.

„Competiţia internă a PDL este una de bun augur. Practic sunt din nou vizibili în ochii electoratului. Imediat după alegerile parlamentare, PDL intrase într-o zonă nevralgică din punct de vedere al capitalului de imagine. Acum oamenii, prin această competiţie reuşesc din nou să ne vadă“ a declarat Elena Udrea.


În ceea ce priveşte moţiunea sa, denumită „Noul PDL. O nouă Românie“, reprezintă strategia de campanie a Elenei Udrea. „Este un proiect politic prin care prezint o reorganizare şi revigorare a PDL. Partidul are nevoie de ea“ a conchis Udrea.
,

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite