După 20 de ani, maestrul Tudor Gheorghe va concerta, din nou, la Slobozia în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele 500 de bilete la concertul artistului, din seara aceasta, au fost epuizate încă de acum două săptămâni. Spectacolul face parte din turneul „Al 5-lea anotimp“, iar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Slobozia, marele rapsod va fi însoțit de Orchestra Filarmonică din Galați, dirijată de Marius Hristescu.

Vestea că Tudor Gheorghe va susține un concert în Slobozia a creat agitație în micul orășel din inima Bărăganului. Biletele puse la vânzare de organizatori, la prețul de 60 de lei, s-au vândut ca pâinea caldă, încă de din primele zile de când au fost scoase pe piață.

La Slobozia, înainte de Revoluție

Tudor Gheorghe a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Slobozia, că obișnuia să vină destul de des, înainte de Revoluție, în orașul care l-a dat pe Mircea Dinescu.

„Nu exista an, înainte de 1989, să nu vin la Slobozia, cel puțin o dată. Țin minte că suțineam spectacole cu casa închisă și am auzit că și acum va fi la fel. Veneam atât cu spectacole folk, dar și cu poezie sau alte genuri de muzică pe care le aveam în repertoriu“, spune Tudor Gheorghe.

Vestea că biletele de la Slobozia s-au epuizat încă de acum două săptămâni, l-a făcut pe celebrul artist să promită că va reveni în următoarele turnee.
„O să vorbesc cu echipa mea și o să le spun să introducem Slobozia, cât mai des, în programul viitoarelor mele turnee. Oamenii din Bărăgan sunt oameni pătimași, care apreciază muzica bună....cu siguranță o să mă vadă mult mai des de acum înainte“, spune Tudor Gheorghe.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite