Doi răniţi într-un accident rutier petrecut în Jilavele, Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a ajuns cu roţile în sus FOTO IPJ Ialomiţa
Maşina a ajuns cu roţile în sus FOTO IPJ Ialomiţa

Doi bărbaţi au fost răniţi duminică dimineaţă, 30 ianuarie, în jurul orei 05.00, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea ialomiţeană Jilavele.

Duminică dimineaţă, 30 ianuarie, în jurul orei 05.00, în localitatea Jilavele s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. 

Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Prahova, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu maşina în şanţul betonat de pe marginea drumului.

Bărbatul conducea un autoturism pe DN1D, din direcţia Urziceni către Ploieşti, viteza neadaptată fiind, se pare, cauza producerii accidentului.

În impact, şoferul şi pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 52 de ani, au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Studentul la Chimie care readuce maşina Dacia la viaţă: „Te costă o mică avere“

 

ANALIZĂ Cele mai mari temeri ale Occidentului în criză ruso-ucraineană

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite