Condamnat la 5 ani pentru tâlhărie, capturat de poliţişti la Dragalina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost capturat de poliţişti FOTO Adevărul
Bărbatul a fost capturat de poliţişti FOTO Adevărul

Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute. În această săptămâna a fost clarificată situaţia în 210 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 3-9 august, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 161 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 100 de minori. 

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 49 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 34 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 6 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 2 persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate. Totodată, o persoană era urmărită prin Biroul Naţional Interpol, iar o alta era evadată.

În timpul acţiunilor, un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Cosâmbeşti, judeţul Ialomiţa, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 3 august, de poliţiştii din Ialomiţa, pe raza localităţii Dragalina şi încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite