Comerţul cu produse alimentare, verificat de poliţişti. Au fost aplicate amenzi în valoare de 30.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au aplicat  sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.000 de lei, în urma unor acţiuni derulate pe raza judeţului Ialomiţa.

Astfel, pe 18 aprilie, oamenii legii au desfăşurat o acţiune de verificare privind legalitatea operaţiunilor de achiziţie, depozitare şi comercializare a legumelor, fructelor, produselor alimentare şi băuturilor alcoolice. 

La sediile a două societtăţi comerciale situate pe raza municipiului Slobozia au fost identificate diferenţe între stocurile faptice şi cele scriptice la produse alcoolice şi legume. Poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a 160 de litri de băuturi alcoolice, dar şi a 310 kg de legume.

Conform IPJ Ialomiţa, reprezentantul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Slobozia  a comercializat produse alimentare fără a evidenţia veniturile obţinute. În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, iar suma de bani rezultată a fost ridicată în vederea confiscării.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite