Cauza probabilă a incendiului de pe Autostrada Soarelului:  un scurt circuit la instalaţia electrică a maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit imediat pentru a stinge focul FOTO: adevarul.ro
Pompierii au intervenit imediat pentru a stinge focul FOTO: adevarul.ro

În urmp cu puţin timp, pe Autostrada Soarelui o maşină a luat foc, în zona punctelor de taxare de la Feteşti. Pompierii din cadrul Gărzii Feteşti s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge focul.

Incidentul s-a produs în apropierea staţiei de taxare din zona Feteşti, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, în jurul orei 17.30, când şoferul ar fi fost atenţionat de conducătorul unui alt vehicul cu privire la faptul că din cauciucurile maşinii sale iese fum.

În cele din urmă, şoferul a oprit şi a coborât împreună cu celelalte persoane aflate în autoturismul care, în doar câteva minute, a luat foc.

La faţa locului a sosit o autospecială de pompieri, care a intervenit pentru stingerea incendiului. Cel mai probabil cauza care a produs evenimentul este un scurt circuit la instalaţia electrică a maşinii. Focul a fost lichidat, iar în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

„Am mers la faţa locului, iar focul a fost stins. Nu sunt victime“ a declarat George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.


Din cauza acestui eveniment, traficul, la această oră, este blocat în zona punctelor de taxare de la Feteşti, coloanele de maşini depăşind un kilometru.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite