Carambol cu 3 autoturisme la Urziceni. Două persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au fost rănite în coliziune FOTO IPJ Ialomiţa
Două persoane au fost rănite în coliziune FOTO IPJ Ialomiţa

Două persoane au fost rănite duminică dimineaţă într-un carambol la Urziceni. În coliziune au fost implicate 3 autoturisme, unul dintre ele fiind parcat pe maginea drumului.

Duminică, 30 mai, în jurul orei 07.30, poliţiştii rutieri din Urziceni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie soldat cu 2 victime, un copil de 3 ani şi o femeie în vârstă de 39 de ani.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 2 autovehicule, în urma impactului unul dintre acestea fiind proiectat într-o maşină parcată pe marginea drumului.

Cele 2 victime, minora de 3 ani şi o femeie de 39 de ani, din municipiul Bucureşti, au fost transportate la Spitalul Municipal din Urziceni pentru îngrijiri medicale. 

Conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă mai recomandăm şi:

Primele concluzii în cazul asasinatului de la Arad. Unde a fost amplasată bomba şi cum a fost activată

Povestea primei femei aviator. Ce recorduri mondiale a doborât şi cum a sfârşit „Regina înălţimilor”

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite