Bani, arme și săbii, găsite la percheziții în Ialomița. Doi suspecți de tentativă de omor, încătușați

0
Publicat:

Un arsenal de arme și săbii, plus bani, au descoperit polițiștii ialomițeni la descinderile făcute la delincvenți din Urziceni și Bărbulești. Un număr de 15 persoane au fost conduse la audieri.

Bani și arme au fost confiscate de polițiști FOTO IPJ Ialomița
Bani și arme au fost confiscate de polițiști FOTO IPJ Ialomița

Conform IPJ Ialomița, peste 37.000 de lei, 4.000 de euro, un pistol, trei arme tip airsoft, obiecte contondente, precum și zeci de documente au fost ridicate în urma celor 26 de percheziții efectuate la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor, au pus în executare 26 de mandate de percheziții domiciliare, în municipiul Urziceni și comuna Bărbulești.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

15 persoane au fost conduse la audieri

În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, un pistol, trei arme replici airsoft, 11 recipiente/butelii CO2, mai multe obiecte contondente, sume de bani, respectiv 4.000 de euro și 37.950 de lei, precum și mai multe documente și bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat.

Totodată, au fost puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

În cadrul acțiunii desfășurate, cercetările au fost extinse cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni constatate în flagrant, două privind furtul de energie electrică și una de camătă.

Doi suspecți de tentativă de omor, prinși la Urziceni

De asemenea, la una din locațiile vizate în municipiul Urziceni au fost identificați doi bărbați, de 21 și 33 de ani, pe numele cărora autoritățile judiciare din Germania au emis mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.  Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite