Accidente rutiere pe DN2, în apropiere de Moviliţa, soldate cu doi răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ialomiţeni au intervenit, ieri, la două accidente rutiere produse pe DN2, soldate cu rănirea a două persoane. Primul s-a produs în jurul orei 07.00, în apropiere de localitatea Moviliţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi la locul accidentului a rezultat că unul dintre şoferi nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţa de autorismul din faţă. În urma accidentului a fost rănită o tânără, în vârstă de 22 de ani, pasageră într-una dintre maşini. 

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs în jurul orei 09.00, tot în apropiere de localitatea Moviliţa, după ce un cetăţean străin, de 54 de ani, în timp ce conducea un ansamblu auto din direcţia Urziceni către Bucureşti, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare şi a acroşat un alt autoturism, condus pe aceeaşi direcţie de deplasare, de către o femeie de 54 de ani, din comuna Gura Ialomiţei. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, un ansamblu auto aflat staţionat pe marginea părţii carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 54 de ani, aceasta fiind transportată la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele rutiere.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite