Viteza de infarct cu care a fost surprins un şofer pe centura oraşului Bacău. Câte luni a rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viteza cu care rula şoferul pe centura Bacăului   FOTO captură radar
Viteza cu care rula şoferul pe centura Bacăului   FOTO captură radar

Un şofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autovehicul cu peste 200 de km/h. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere.

O patrulă rutieră a surprins duminică, 26 septembrie, un şofer care gonea nebuneşte pe sectorul de autostradă A7 din cadrul centurii municipiului Bacău. Aparatul radar a înregistrat maşina condusă de acesta în timp ce rula cu 217 km/h. Şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o periodă de 90 de zile.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Bacău au desfăşurat o amplă acţiune pe şoselele din judeţ. Oamenii legii au constatat nouă infracţiuni, din care şase la regimul circulaţiei rutiere. Pentru neregulile constatate, agenţii rutieri au aplicat nu mai puţin de 809 sancţiuni contravenţionale.

Dintre acestea, 61 de sancţiuni sunt pentru abateri ale pietonilor, 89 pentru biciclişti şi 52 pentru căruţaşi. De asemenea, poliţiştii au reţinut 123 de permise de conducere, din care 95 pentru încălcări ale regimului legal de viteză şi nouă pentru conducere sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au reţinut şi 26 de certificate de înmatriculare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Doi poliţişti din Covasna sunt cercetaţi disciplinar pentru că au batjocorit o femeie: „Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine“ VIDEO

Cu ce viteze ameţitoare au fost depistaţi doi şoferi pe un segment de autostradă de lângă Braşov

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite