VIDEO Un tânăr încarcerat, salvat din maşina făcută zob după mai bine de o oră de eforturi ale echipajelor. Un şofer de 67 ani i-a pus viaţa în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident valea mare

Un tânăr în vârstă de 30 ani a fost victima unui accident rutier grav produs vineri-seara pe E 574, în judeţul OLt, Bărbatul a rămas încarcerat în maşina zdrobită.

Accidentul a avut loc pe drumul european  E 574, în dreptul localităţii Valea Mare, vineri-seara, 13 martie 2020, tânărul de 30 ani, care circula dinspere Slatina spre Piteşti, fiind lovit de o automacara condusă de un bărbat de 67 ani care a intrat pe drumul european fără să se asigure.

accident valea mare

„ În urma cercetărilor efectuate la locul producerii accidentului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, în timp ce conducea o automacara, ar fi pătruns pe Drumul Naţional 65, fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 30 de ani, din Slatina, care se deplasa din direcţia Slatina către Piteşti“, a transmis IPJ Olt.

accident valea mare

Tânărul a rămas încarcerat în urma impactului, în timp ce şoferul automacaralei a scăpat cu răni uşoare. Echipajele sosite la faţa locului, echipaje SMURD şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, s-au chiunuit mai bine de o oră să-l scoată pe tânăr dintre fiarele contorsionate. 

   

Tânărul, care a rămas blocat de bordul autoturismului atât la nivelul mâinilor, cât şi al nivelul picioarelor, a fost extras după un efort considerabil al membrilor echipelor de prim ajutor. Pacientul a fost după mai bine de o oră extras, fiind conştient şi cooperant. Are fracturi la membrele superioare şi inferioare, dar şi un traumatism toracic.

Amândoi şoferii implicaţi în accident au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite