VIDEO Tăriceanu, tur electoral la Slatina. A mâncat rahat la „turci“ şi s-a ferit să dea declaraţii: „Filmaţi, filmaţi, c-am ajuns bine din cauza lor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Să nu fugiţi de PSD!“, l-a sfătuit pe Călin Popescu-Tăriceanu o votantă FOTO: Alina Mitran
„Să nu fugiţi de PSD!“, l-a sfătuit pe Călin Popescu-Tăriceanu o votantă FOTO: Alina Mitran

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut sâmbătă, 30 martie, o vizită în oraşul Slatina, începută de la sediul partidului şi terminată într-o piaţă.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o baie de mulţime la Slatina, înaine de o şedinţă de partid programată în jurul după-amiezei. A pornit, înconjurat de badigarzi şi colegi de partid, de la sediul filialei ALDE, din zona Prefecturii Olt.

Preşedintele Senatului a intrat în localul familiei de albanezi Memish, renumită în toată ţara pentru îngheţata extraordinară, pentru citronadă şi pentru braga pe care le produce de câteva generaţii.

Este vorba de afacerea nepoţilor lui Hashim Memish, chiar din centrul oraşului, unde Tăriceanu a mâncat rahat şi a băut bragă. După o şedere de aproximativ 15 minute la „turci“, aşa cum este cunoscută familia de albanezi în Slatina, Tăriceanu a ieşit cu mai mulţi membri ALDE pe străzile oraşului.

Liderul ALDE, înconjurat de fotografi şi cameramani, a mers în Piaţa Zahana, un loc al oraşului extrem de aglomerat la sfârşit de săptămână. Călin Popescu-Tăriceanu a juns însoţit de preşedintele filialei ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, şi de foştii ministri Daniel Barbu şi Mihai Gerea, candidaţi pe listele pentru alegerile ruroparlamentare. A răspuns lapidar diverselor interpelări ale cetăţenilor şi a dat mâna cu câţiva oameni din piaţă. „E mai frumos decât la televizor“, s-a auzit de pe margine, în timp ce majoritatea slătinenilor s-au ferit din calea politicienilor.

tariceanu la slatina

„Să nu fugiţi de PSD, să staţi mereu aliaţi, vă votăm!“

Tăriceanu a traversat piaţa pe drumul cel mai scurt şi a plecat spre maşinile de partid parcate pe strada către ieşirea din oraş.

tariceanu la slatina

„Filmaţi, filmaţi, c-am ajuns bine din cauza lor!“, a fost replica unui slătinean. Alţi cetăţeni i-au privit cel mult curioşi pe politicieni. O bătrânică venită la piaţă să vândă produse din gospodărie chiar şi-a făcut semnul crucii, fără vreun alt comentariu.

tariceanu la slatina

Turul din Piaţa Zahana s-a încheiat în mai puţin de 10 minute. Tăriceanu s-a grăbit să urce în maşină, deşi o femeie a ţinut să-i transmită un mesaj. Oamenii de la securitate i-au transmis că cineva doreşte să-i strângă mâna, iar preşedintele Senatului a coborât pentru a asculta sfatul a două alegătoare: „Să nu fugiţi de PSD, să staţi mereu aliaţi, vă votăm!“.

tariceanu la slatina

„S-aveţi grijă de pensionari, că în dumneavoastră e baza!“, i-a spus un alt bărbat, prilej pentru politician să-i zâmbească larg şi să-l anunţe că „se mai măresc o dată pensiile anul ăsta“.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite