VIDEO Imagini cu Luiza îndreptându-se spre moarte. Ce spun localnicii despre presupusele relaţii între ucigaş şi Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cameră de supraveghere a surprins imagini cu Luiza Melencu, fata de 18 ani din comuna doljeană Dioşti, care a dispărut la 14 aprilie, în drum spre Caracal, luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Trupul ei n-a fost găsit nici până astăzi.

În imaginile video, fata este văzută mergând agale pe stradă, fiind îmbrăcată în culori închise – blugi şi geacă, are adidaşi albi, poartă un rucsac pe umărul stâng, are părul strâns într-o coadă şi vorbeşte la telefon.

Luiza avea de mers 15 kilometri de la Dioşti la Caracal, în judeţul vecin, unde voia să ajungă într-o zi de duminică, 14 aprilie 2019. Poliţia numeşte asta „plecare voluntară de la domiciliu“. 

Drumul era făcut pe o şosea circulată, Drumul European 70 (DE70 / DN6), care în localitate capătă nume de stradă.

La Caracal, segmentul de şosea devine „Strada Craiovei“ şi chiar acolo se află casa criminalului Gheorghe Dincă (65 ani).

Luiza n-a mai fost văzută de când s-a urcat în maşina lui Dincă, un Renault Megane gri cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW. 

Despre acest număr preferenţial, localnicii au declarat la postul de televiziune Antena3 că reprezenta un indiciu legat de relaţiile pe care le are Gheorghe Dincă în mediul poliţienesc, fiind o combinaţie de litere rare care nu este la dispoziţie oricui, ci doar „pentru sifonari şi pilele poliţiei“.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, activist civic, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi vehement apărător al Serviciilor, a vorbit, de altfel, în declaraţiile televizate despre protecţia pe care Dincă o avea din partea Poliţiei – lucru care se întâmplă în cazul civililor doar pentru informatori. 

Maşina lui Gheorghe Dincă, cu care au fost răpite Luiza şi Alexandra Sursa Poliţia 

Imagine indisponibilă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că din cauza numărului mare de persoane adunate în faţa casei suspectului de omor Gheorghe Dincă, circulaţia rutieră pe Strada Craiovei (DE70) este la această oră afectată pe raza municipiului Caracal, astfel: pe sensul către Craiova, traficul se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ; pe sensul către Caracal, traficul este deviat pe centura municipiului. 

Imagine indisponibilă

Casa criminalului Gheorghe Dincă FOTO Inquam Photos Bogdan Dănescu

Imagine indisponibilă

Iată cum apare Luiza la secţiunea de „Copii dispăruţi“ pe site-ul Poliţiei Române: 

Imagine indisponibilă

„Melencu Mihaela Luiza

Născut în: municipiul Caracal, judeţul Olt

Data naşterii: 02-12-2000

Cetăţenie: ROMÂNĂ

Domiciliat în: judeţul Dolj

Localitatea: Comuna Dioşti

Motivul: DISPARUT

Semnalmente

înălţime 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare negru, tenişi de culoare albastră.

Detalii

Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale şi nu a mai revenit până în prezent.

Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecţiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate şi telefon mobil care este închis.

Observaţii: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.“

Gheorghe Dincă, criminalul fetelor 

Imagine indisponibilă

Alexandra Măceşanu figurează şi ea la secţiunea „Copii dispăruţi“ pe site-ul Poliţiei Române:

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă: 

Mărturia criminalului din Caracal despre Luiza: a violat-o timp de trei luni, a ucis-o la mijlocul lui iulie şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre

Ce s-a întâmplat în maşina criminalului din Caracal după ce s-a urcat Alexandra. „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite