Criminalul de la Caracal a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Ce spune apărătorul lui Dincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul principalului suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, care s-a transformat într-unul de omor, în condiţiile în care, cel mai probabil, va fi schimbată încadrarea juridică a faptei, a declarat că Gheorghe Dincă a dat în detaliu amănuntele despre modul în care a comis cele două crime.

Bogdan Alexandru, apărătorul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a declarat pentru Adevărul că bărbatul a dat foarte multe detalii despre cele întâmplate cu Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, dispărută în 24 iulie 2019, şi cu Luiza Melencu, fata de 19 ani dispărută în 14 aprilie 2019. 

„Eu am fost solicitat de către procurori să fiu prezent întrucât suspectul a precizat că îşi va recunoaşte faptele“, a spus avocatul.

„M-aşteptam într-un fel să se-ntâmple, pentru că erau câteva indicii care duceau către, indicii care sunt chiar probe şi din punctul meu de vedere, nu numai al parchetului. Atunci, era de aşteptat. Nimeni n-ar fi stat două zile într-o curte dacă nu erau nişte informaţii că acolo s-a întâmplat ceva. (...) S-au dat date referitoare la modul în care s-a realizat fapta, dar nu pot să vă dau aceste date“, a mai spus avocatul.

Apărătorul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a mai precizat că acesta va trebui să facă o declaraţie scrisă la DIICOT, după care, cel mai probabil, va fi readus la Caracal, pentru a se face reconstituirea. 

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie“, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.

 „Nu pot să vă furnizez informaţii despre context, s-au recunoscut faptele (cele două crime - n.r.). Este vorba despre datele care se ştiau, nu sunt alte informaţii. Sunt toate datele care au fost furnizate. (...) Nu există alte crime. Nu ştiu ce l-a făcut să recunoască faptele. Ştiu doar că a recunoscut”, a mai declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, potrivit News.ro.

Dincă a fost arestat, sâmbătă, pentru viol şi trafic de minori. Conform anumitor surse, bărbatul a declarat că le-ar fi ucis pentru că acestea au refuzat raportul sexual, dar că fetele ar fi venit la locuinţa sa de bunăvoie.

Potrivit unor surse citate de G4Media.ro, Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars. El ar fi declarat că pe Alexandra a ucis-o după ce şi-a dat seama că tânăra de 15 ani a sunat la 112.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite