VIDEO Cerere-şoc a lui Dincă la Tribunalul Olt: vrea arest la domiciliu. Complicele său preferă în continuare arestul

0
0
Dincă a fost adus vineri în faţa judecătorului Tribunalului Olt FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre
Dincă a fost adus vineri în faţa judecătorului Tribunalului Olt FOTO: Mediafax/ Alexandru Dobre

Gheorghe Dincă a venit cu solicitări noi în faţa judecătorului de la Tribunalul Olt care trebuie să decidă dacă menţine sau nu arestul preventiv în cazul bărbatului care a recunoscut iniţial că le-a omorât pe Luiza şi Alexandra.

UPDATE Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest, a decis Tribunalul Olt, după ce i-au audiat în camera de consiliu pe cei doi.

Dincă i-a cerut judecătorului să decidă în cazul său plasarea în arest la domiciliu şi de asemenea să se renunţe la două dintre capetele de acuzare: omorul asupra Luizei Melencu şi violul asupra Alexandrei Măceşanu.

Avocatul din oficiu al complicelui său Ştefan Risipiţeanu a cerut pentru clientul său control judiciar, însă Risipiţeanu a şocat, anunţând că vrea să rămână în continuare în arest.„Aş vrea acasă, dar n-am bani, doamna judecător!„, a spus Fane Risipiţeanu.

Gheorghe Dincă, adus la Tribunalul Olt.  A cerut judecătorului arest la domiciliu

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru omorul asupra Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, pentru trafic de minori şi trafic de fiinţe umane, pentru două infracţiuni de viol asupra celor două fete şi pentru profanare de cadavre (două fapte), alte patru dosare fiind disjunse din cauza principală. Vineri, 17 ianuarie 2020, Dincă şi Risipiţeanu au fost prezentaţi în faţa judecătorului pentru verificarea măsurii arestului preventiv. După şedinţa de judecată cei doi au fost retrimişi în arestul IPJ Olt, soluţia rămânând în pronunţare.

Mai multe - Slatina

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite