UPDATE-VIDEO Incendiu într-un bloc de garsoniere din oraşul Balş. Opt persoane intoxicate cu fum, patru sunt la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu într-un bloc de garsoniere din oraşul balş

Un incendiu izbucnit într-o garsonieră s-a produs cu puţin timp în urmă în oraşul Balş din judeţul Olt. Mai multe persoane sunt evacuate.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Olt au confirmat că zeci de persoane au fost evacuate, opt dintre acestea fiind asistate medical. Patru persoane au fost transportate la spital

„Incendiul s-a manifestat la o garsonieră aflată la etajul unu, cu degajare mare de fum. Nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere. Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la CU Balş, conştiente, cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon. În acest moment incendiul este lichidat, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Fumul gros observat de la mare distanţă a fost provocat de materialele textile depozitate în garsoniera în care a izbucnit incendiul.

Ştirea iniţială

Conform unor surse locale, incendiul ar fi izbucnit într-un bloc de garsoniere, din cauza unei butelii de aragaz. Blocul este situat în zona cunoscută drept „Turnuri-Catanga“. Mai multe persoane sunt evacuate. 

Ar fi vorba de opt persoane care au suferit intoxicaţie cu fum, patru fiind transportate la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii care au folosit inclusiv o scară pentru lucru la înălţime.

Ştire în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite