UPDATE Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe un drum din Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă-dimineaţă, 16 septembrie 2017, pe un drum din judeţul Olt, echipajele de prim ajutor găsind o victimă încarcerată.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că vina producerii accidentului îi aparţine victimei, bărbatul de 53 ani, care circula pe drumul judeţean 677, neacordând, la intrarea pe drumul european, prioritate de trecere autoutilitarei conduse regulamentar de un bărbat de 42 ani, din Ploieşti. În urma impactului, autoturismul condus de victimă a fost aruncat în şanţ, şoferul suferind răni deosebit de grave, care au determinat decesul acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, cms. şef Iulian Nicolae. Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Victima este un bărbat de 53 ani, din Cârlogani, şoferul autoturismului Daewo Cielo, care, conform primelor date, circula pe drumul judeţean, coliziunea cu autoutilitara având loc la ieşirea în drumul european. Şoferul celui de-al doilea autovehicul implicat, care se afla, ca şi victima, singur în maşină, a refuzat monitorizarea echipajelor de prim ajutor. Se aşteaptă în continuare raportul poliţiştilor care au efectuat cercetări la faţa locului.

Ştirea iniţială

Două maşini s-au ciocnit la intersecţia drumului european E 574 cu drumul judeţean DJ 677, în localitatatea Salcia, comuna Slătioara. O autoutilitară şi un autoturism Cielo sunt implicate, conform datelor furnizate de ISU Olt, unul dintre şoferi fiind încarcerat.

Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată. Ştire în curs de actualizare.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite