UPDATE Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiţă“, a fost reţinut. A fost prins de poliţişti conducând fără permis de trei ori în 10 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul firmelor de pază din Caracal, Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiţă“, a fost reţinut de poliţişti, după ce aceştia l-au prins pentru a treia oară, în 10 zile, conducând fără permis.

UPDATE: În cursul zilei de sâmbătă, 28 martie 2020, Remus Rădoi, reţinut vineri-seara, a fost plasat sub control judiciar.

Ştirea iniţială

Rădoi, administratorul firmelor de pază din Caracal care în vara anului trecut făcea public faptul că poliţiştii din Olt apelează la serviciile sale, prezentând în acest sens o conversaţie pe whatsapp cu adjunctul IPJ de la acea dată, Nicolae Alexe, din ziua în care era căutată Alexandra Măceşanu, a fost oprit de poliţişti în trafic vineri, 27 martie a.c., pentru a treia oară în 10 zile. La o zi de când poliţiştii olteni i-au făcut dosat penal, în 17 martie,  pentru conducere fără drept, Rădoi a fost oprit şi în Bucureşti, alegându-se cu un alt dosar. Astăzi a fost oprit din nou, de data aceasta în Caracal, fiind reţinut. Conducea o maşină Skoda Octavia, după ce  plăcuţele de înmatriculare ale Rolls Royce-ul pe care îl conducea în seara de 17 martie au fost reţinute la poliţie. 

„În urma activităţilor desfăşurate în teren, poliţiştii rutieri au depistat la intersecţia  dintre Calea Bucureşti cu strada Răsăritului, din municipiul Caracal, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În urmă cu 10 zile, poliţiştii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere , întrucât aceeaşi persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slatioara, având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce. Având în vedere faptul că prin încalcarea repetată a normele privind circulaţia pe drumurile publice bărbatul pune în pericol participanţii la trafic, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propuneri legale“, a transmis IPJ Olt.

„Codiţă“ nu mai are permis din 2019

La începutul anului trecut, Remus Rădoi a fost oprit de poliţiştii din Teleorman, care i-au adus la cunoştinţă faptul că înainte cu trei ani ar fi  săvârşit o infracţiune la regimul circulaţiei. I-au şi reţinut, în acel moment, permisul. De la acea dată a pornit un adevărat război în instanţă, poliţiştii acuzându-l că în 2016, la un control în trafic, pentru că se afla la volan deşi avea permisul suspendat, şi-a dat identitatea fratelui. Rădoi a contestat totul în instanţă şi a considerat că devreme ce pe rolul instanţei este o acţiune netranşată are dreptul să circule. A continuat, astfel, să urce la volan deşi nu a putut prezenta o dovadă a prelungirii dreptului de a conduce.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite