UPDATE Accident teribil într-o comună din Olt. Un fermier a fost prins sub motostivuitor. A fost preluat în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost preluat în stare critică FOTO: arhiva
Bărbatul a fost preluat în stare critică FOTO: arhiva

Un fermier în vârstă de 43 ani a suferit un grav accident de muncă, fiind transportat în stare critică la spitalul din Slatina.

UPDATE: Medicii Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina se luptă să stabilizeze starea pacientului pentru a-l putea transfera la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. 

Ştirea iniţială

Accidentul a avut loc luni după-amiază, 6 aprilie 2020, în localitatea Pleşoiu, din judeţul Olt. Viorel Şerban, un cunoscut fermier din localitate, a suferit un grav accident de muncă în timp ce efectua o manevră cu un motostivuitor. Utilajul s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat, fermierul fiind prins sub utilaj.

Două echipaje medicale, SMURD şi Ambulanţă, au ajuns la faţa locului, bărbatul fiind preluat în stare deosebit de gravă, cu traumatism cranio-cerebral sever, cu şanse minime de supravieţuire, spun surse medicale.

La faţa locului a fost trimisă şi o echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, a confirmat inspectorul-şef al ITM Olt, Cristian Ungureanu, accidentul fiind înregistrat ca unul de muncă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite