UPDATE Accident rutier grav pe E 574. O femeie gravidă în luna a şaptea a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav de circulaţie s-a produs vineri după-amiaza, pe drumul european 574, în judeţul Olt, un autoturism şi un tir fiind implicate.

UPDATE ora 20,30 - Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor la faţa locului, că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă, autoturismul condus de femeie pătrunzând pe contrasens şi izbindu-se de un tir, condus regulamentar de un bărbat de 26 ani, din Arad. Şoferul tirului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 
În cauză s-a întocmit dosare penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE ora 18,20 - Victima încarcerată din accidentul care s-a produs vineri după-amiază pe E 574, pe raza judeţului Olt, a decedat. Conform informaţiilor reprezentanţilor ISU Olt, este vorba de o femeie de 27 ani, gravidă în luna a şaptea, care se afla singură în autoturismul care a intrat în coliziune cu un tir. Femeia avea domiciliul în comuna Izvoarele, judeţul Olt.

Ştirea iniţială

O victimă se află încarcerată, la faţa locului acţionând pompierii ISU Olt, cu o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Zona în care s-a produs accidentul, segmentul din E 574 care traversează Pădurea Sarului, între Balş şi Slatina, a fost doar în acest an locul mai multor accidente, unul dintre acestea deosebit de grav, în care şi-au pierdut viaţa o familie cu doi copii şi un antrenor de tenis de masă. Ştire în curs de actualizare. 

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite