UPDATE Accident pe drumul european E 574, în Olt. Traficul, blocat zeci de minute în urma coliziunii, a fost reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma coliziunii traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina
În urma coliziunii traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers FOTO: Facebook/Info Trafic Slatina

Un accident de circulaţie s-a produs cu puţin timp în urmă pe Drumul European E 574, pe raza judeţului Olt. Traficul a fost complet blocat pentru câteva zeci de minute. Un tânăr a fost transportat la spital.

UPDATE: Două autoturisme au fost implicate în accident, în care se aflau doar şoferii. Un tânăr în vârstă de 25 ani a fost rănit, fiind transportat la spital. Unul dintre şoferi ar fi intrat în depăşire şi n-a mai avut timp să revină pe banda de mers, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus.

„La data de 13 octombrie a.c., ora 09.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 - European 574, între localităţile Slătioara şi Găneasa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar şoferii, respectiv un tânăr în vârstă de 25 de ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma coliziunii, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi conducători auto, stabilind că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

accident olt E 574

Ştirea iniţială

Un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe Drumul Naţional 65 - European 574, între localităţile Slătioara şi Găneasa. Două autoturisme sunt implicate, acestea blocând ambele sensuri de mers.

În acest moment traficul este complet blocat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite