UPDATE Accident în Slatina. Trei răniţi, printre ei un copil de nici doi ani, au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident slatina

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs miercuri, 31 martie 2021, pe o stradă din municipiul Slatina. Un copil a fost transportat la spital.

UPDATE: În urma accidentului, nu doar copilul, o fetiţă în vârstă de un an şi zece luni, a ajuns la spital, ci şi mama acesteia, care a suferit răni serioase, şi un alt bărbat, şoferul unei alte maşini implicate în accident. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj complex de intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre care şi o minoră de un an şi zece luni. 

Până la sosirea echipajelor, minora a fost transportat la UPU Slatina, cu un autoturism particular. Aceasta era conştientă şi prezenta un traumatism cranio-facial. 

Echipajul SMURD a preluat şi transportat la UPU Slatina un bărbat, şofer, în vârstă de 25 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-facial. 

Echipajul SAJ a preluat o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Slatina, politraumatizată prin accident rutier. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pompierii au acţionat de asemenea pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului şi care prezentau pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a petrecut pe strada Cireaşov, în zona Dedeman, o zonă în care se produc des astfel de evenimente. Din primele date, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Detaşamentul Slatina intervine la un accident rutier, pe strada Cireaşov, din primele date sunt implicate trei autoturisme. Două persoane sunt asistate de echipajele de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, iar un copil a fost transportat la spital cu un autoturism personal“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

accident slatina

Poliţiştii desfăşoară cercetări în dosarul  penal deschis în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm şi:

Peste jumătate dintre pacienţii cu COVID, internaţi în afara ATI, necesită oxigen. Medic despre proteste: „Şi încă mai auzi: «Ce, ne e frică de o boală de 2%?»“

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite