Un tânăr şofer care a provocat un accident a abandonat pasagerul rănit, aflat  în maşina sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 19 ani este cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, acesta plecând şi lăsând în urma sa o persoană rănită.

Accidentul a avut loc miercuri, 20 noiembrie 2019, pe un drum din localitatea Vişina, judeţul Olt. Tânărul a piuerdut controlul volanului iar maşina s-a răsturnat. Şoferul a reuşit să o repună pe carosabil şi a părăsit locul accidentului fără să anunţe poliţia, dar a lăsat în urma sa şi o persoană rănită, pasager în aceeaşi maşină.
 
„La data de 20 noiembrie a.c., un tânăr de 22, din oraşul Corabia s-a prezentat la spitalul din localitate prezentând leziuni ce ar fi survenit în urma unui accident rutier.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii rutieri a reieşit faptul că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 604, în afara comunei Vişina,  ar fi pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă la dreapta şi s-a răsturnat. În urma evenimentului a rezultat ranirea uşoară a pasagerului, în vârstă de 22 de ani, din Corabia.
 După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de poliţişti la domiciliu.
 Poliţiştii au testat conducătorul auto, rezultatul fiind 0“, a anunţat IPJ Olt.
 
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite