Un tânăr din Olt a scos la vânzare pe Internet o armă letală, găsită în podul casei. Câţi bani spera să obţină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pistol scos la vânzare pe net

Un bărbat din judeţul Olt a găsit în podul casei un pistol şi s-a gândit să-l valorifice pe Internet. Poliţiştii i-au bătut la uşă.

Bărbatul este din Drăgăneşti-Olt, judeţul olt, şia  scos al vânzare pe Internet un pistol „din Primul Rîăboi Mondial“, pe care, deşi nu se afla într-o stare foarte bună, spera să obţină un preţ satisfăcător. Anunţul l-au citit însă şi poliţiştii, care i-au bătut olteanului al uşă şi i-au întocmit dosar penal.

„La data de 4 martie 2020, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană, din oraşul Drăgăneşti-Olt, oferă online spre vânzare un pistol „din primul război mondial”, contra sumei de 1.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi  găsit arma în podul casei în care locuieşte existând posibilitatea să fi aparţinut bunicului său, care este decedat“, a transmis IPJ Olt.

Tânărul este acum cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi riscă închisoare de la 1 an la 5 ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite