Un şofer al CNADNR a murit în timp ce deszăpezea un drum în judeţul Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, angajat ca şofer al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a murit, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la serviciu, pe un utilaj de deszăpezire, pe raza comunei Fălcoiu, la 17 km. de oraşul Caracal. Din primele informaţii, se pare că bărbatul a făcut infarct.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt s-a deplasat la faţa locului de la staţia din oraşul Caracal, dar nu a mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbatul în vârstă de 52 de ani. Acesta a fost găsit la volanului utilajului de deszăpezire pe care era detaşat, fără suflare.

"Bărbatul a fost găsit fără puls în timp ce se afla la volanul unui autohevicul de mari dimensiuni, la intersecţia comunelor Dobrun cu Fălcoiu, în jurul orelor 12.30. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru pacient, noi doar înregistrând decesul", a precizat dr. Mădălina Deloreanu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Bărbatul în cauză, Adrian E., originar din municipiul Slatina, era angajat la C.N.A.D.N.R. – Secţia Drumuri Naţionale Slatina. Din informaţiile autorităţilor, acestuia i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea un utilaj de deszăpezire pe D.N.64, la intersecţia comunelor Fălcoiu cu Dobrun. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat faptul că bărbatul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina, urmând ca, după efectuarea necropsiei, să se stabilească exact cauzele decesului.

Meterorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, o avertizare de cod portocaliu de viscol şi ninsori valabilă până duminică seară pentru judeţul Olt, acolo unde s-a petrecut nefericitul incident. În aceeaşi situaţie a instituirii de cod portocaliu de ninsori şi viscol se mai află şi celelalte judeţe ale Olteniei şi Munteniei, respectiv din jumătatea de sud a ţării: Mehedinţi, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Girgiu, Dâmboviţa, Ilfov - inclusiv municipiul Bucureşti, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova, Buzău, Brăila, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.

La miezul zilei, în judeţul Olt erau nealimentate cu energie electrică nu mai puţin de 58 de localităţi. De asemenea, tot potrivit unei situaţii a autorităţilor de la Olt, sunt închise pentru deszăpezire trei tronsoane de drum judeţean: DJ 703 C - între localităţile Poboru şi Rusciori, DJ 546 C - între localităţile Potcoava şi Perieţi, şi, respectiv, DJ 653 - între localităţile Stoicăneşti – Crăciunei - Radomireşti.

Mai puteţi citi din acelaşi ciclu:

Olt: Zeci de localităţi fără energie electrică, sate izolate şi drumuri judeţene închise

 Fetiţă de opt luni, salvată dintre troiene la Coteana-Olt

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite